Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Olen Vega, alkujani Oululainen mutta viimevuosina Helsinkiläistynyt tatuoija. Tatuointien lisäksi teen mielelläni muunkinlaisia kuvia, kuten öljy-ja vesiväritöitä, tilauksesta tai muuten vaan.
Tatuoimisessa suosikki tyylilajejani ovat  neotraditional, Art Nouveau, vesiväri, dotwork, blackwork, realismi (valikoivasti), myös black&gray taittuu. En ole sitoutunut juuri tiettyyn tyylilajiin, vaan yhdistelen tarvittaessa eri tyylien elementtejä keskenään. Minulla ei myöskään ole mitään peitto-tai korjaustöitä vastaan.   
Yhteydenotot mieluiten  sähköpostiin vega@twincitytattoo.fi
Olen Vega, alkujani Oululainen mutta viimevuosina Helsinkiläistynyt tatuoija. Tatuointien lisäksi teen mielelläni muunkinlaisia kuvia, kuten öljy-ja vesiväritöitä, tilauksesta tai muuten vaan. Tatuoimisessa suosikki tyylilajejani ovat neotraditional, Art Nouveau, vesiväri, dotwork, blackwork, realismi (valikoivasti), myös black&gray taittuu. En ole sitoutunut juuri tiettyyn tyylilajiin, vaan yhdistelen tarvittaessa eri tyylien elementtejä keskenään. Minulla ei myöskään ole mitään peitto-tai korjaustöitä vastaan. Yhteydenotot mieluiten sähköpostiin vega@twincitytattoo.fi

Kuva-galleria

TwinCityTattoo hemmottelee 6.10. alkaen asiakkaitaan myös parturipalveluilla. Ajanvaraukset studion puhelimeen (0407546699) Walk in päivinä, joka kuun ensimmäinen perjantai, hiukset ja parrat kuntoon päivän periaatteen mukaan, eli ilman ajanvarausta. Tervetuloa!TwinCityTattoo hemmottelee 6.10. alkaen asiakkaitaan myös parturipalveluilla. Ajanvaraukset studion puhelimeen (0407546699) Walk in päivinä, joka kuun ensimmäinen perjantai, hiukset ja parrat kuntoon päivän periaatteen mukaan, eli ilman ajanvarausta. Tervetuloa!