Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Olen Vega, alkujani Oululainen mutta viimevuosina Helsinkiläistynyt tatuoija. Tatuointien lisäksi teen mielelläni muunkinlaisia kuvia, kuten öljy-ja vesiväritöitä, tilauksesta tai muuten vaan.
Tatuoimisessa suosikki tyylilajejani ovat  neotraditional, Art Nouveau, vesiväri, dotwork, blackwork, realismi (valikoivasti), myös black&gray taittuu. En ole sitoutunut juuri tiettyyn tyylilajiin, vaan yhdistelen tarvittaessa eri tyylien elementtejä keskenään. Minulla ei myöskään ole mitään peitto-tai korjaustöitä vastaan.   
Yhteydenotot mieluiten  sähköpostiin vega@twincitytattoo.fi
Olen Vega, alkujani Oululainen mutta viimevuosina Helsinkiläistynyt tatuoija. Tatuointien lisäksi teen mielelläni muunkinlaisia kuvia, kuten öljy-ja vesiväritöitä, tilauksesta tai muuten vaan. Tatuoimisessa suosikki tyylilajejani ovat neotraditional, Art Nouveau, vesiväri, dotwork, blackwork, realismi (valikoivasti), myös black&gray taittuu. En ole sitoutunut juuri tiettyyn tyylilajiin, vaan yhdistelen tarvittaessa eri tyylien elementtejä keskenään. Minulla ei myöskään ole mitään peitto-tai korjaustöitä vastaan. Yhteydenotot mieluiten sähköpostiin vega@twincitytattoo.fi

Kuva-galleria